Wie zijn wij?

VPRO Energy is een bedrijf met ervaring op het gebied van energie. VPRO Energy bestaat uit een dynamisch technisch en commercieel team dat actief is in België. Gespecialiseerd in de transitie naar een groener en zuiniger energieverbruik staan wij tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en een offerte op maat te maken. Wij besteden bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de geselecteerde producten en de uitgevoerde werkzaamheden. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied staan wij garant voor professioneel werk dat aan uw verwachtingen voldoet.

Ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring. Realisatie van bouwplaatsen van begin tot eind. Eén enkele correspondent, één enkele verantwoordelijkheid.

100% gratis offerte

Profiteer van het advies van een professional, en dit, zonder kosten.

Belgisch bedrijf

Een label van kwaliteit en vertrouwen.


Kies de kwaliteit betrouwbaarheid van VPRO Energy

Onze klanten getuigen:

Onze diensten

Zonnepanelen

Erkend installateur van fotovoltaïsche panelen. Door zelf elektriciteit te produceren, kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen.

Dakwerken

Wij beseffen alle soorten dakwerk uit. Dakbedekking, Tegels, Zincs, Leien, Dakbedekking, Bevelsiding, Isolatie.

Thermodynamische ketel

Wij adviseren u en voeren de complete installatie van thermodynamische ketels uit. Een thermodynamische ketel produceert economisch en ecologisch sanitair warm water.

Isolatie

De isolatie van een gebouw vermindert de warmte-uitwisseling tussen het interieur van het gebouw en de buitenomgeving.

We zijn er trots op dat we met de grootste merken werken