Hoe fotovoltaïsche panelen werken: Fotovoltaïsche panelen, geplaatst op uw dak of op de grond in uw tuin, vangen het omgevingslicht op en transformeren het in gelijkstroom. Vervolgens zet de omvormer deze gelijkstroom om in wisselstroom om uw elektrische apparaten van stroom te voorzien.

Als u te veel elektriciteit produceert, wordt het overschot aan het elektriciteitsnet gevoed, waardoor uw elektriciteitsmeter op zijn kop wordt gezet (behalve in Brussel). Dit verlaagt uw elektriciteitsrekening!

Een winstgevende investering op lange termijn!

Door zelf elektriciteit te produceren, kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen. En dat is nog niet alles! Met uw installatie kunt u nog vele jaren groene stroom produceren!

Uw fotovoltaïsche panelen zullen na 25 of 30 jaar, afhankelijk van het merk, nog steeds 80% van hun oorspronkelijke capaciteit produceren. Bovendien zijn fotovoltaïsche panelen, hoewel ze zeer innovatief zijn in termen van prestaties, een eenvoudige technologie die al tientallen jaren bekend is. De kans op mislukking is minimaal!

U beveiligt uw kapitaal en laat het groeien: uw jaarlijks rendement is 3 tot 6 keer hoger dan dat van een traditionele spaarrekening.

In-Roof Technology

Het "In-roof system" fotovoltaïsch proces voor gebruik in combinatie met leien en tegels maakt de integratie van standaard fotovoltaïsche panelen op nieuwe of bestaande gebouwen mogelijk. Het systeem heeft het voordeel dat het compatibel is met de meeste fotovoltaïsche panelen op de markt.


Vraag uw gratis offerte aan!

Heeft u een vraag? Onze experts zullen u antwoorden.